Magyari Ildikó IFAA személyi edző - sportoljvelem.hu, ha igazi edzésre vágysz (aerobik, fitness, step, személyi edzés)
Kezdőlap
Bemutatkozás
Végzettségek
Elérhetőség
Miért érdemes sportolni
Személyi edzés
Edzésterv típusok
Aerobik
Power walking
Gerincfitness
Elhízás
Fogyókúra
Táplálkozás
Galéria
Órarend
Vendégkönyv
Ajánlott linkek
személyi edzés, fitness, wellnessFogyókúra

Fogyókúra - SportoljVelem.hu, 2007

EGY KIS SEGÍTSÉG A FOGYÓKÚRÁHOZ:

1. Ha az energialeadás mértéke meghaladja a bevitel mértékét, a szervezet saját raktárait mozgósítja, ami a testtömeg csökkenésében nyilvánul meg.

2. Az energiaszükségletet nem szabad az alapanyagcsere alá vinni, ugyanis az alapanyagcsere a szervezet fenntartásához szükséges minimális energia. Ez az energiamennyiség kell a testhőmérséklet szabályozásához és a nyugalmi szervműködéshez.

3. Tartós alakváltozás csak rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással érhető el.

4. Semmi esetre se akarjunk hirtelen lefogyni!A gyors fogyókúrák ugyanis lelassítják az anyagcserét, tehát az átmeneti látványos fogyást az újabb testsúlynövekedés követi.

5. Ne koplalással fogyókúrázzunk!Amikor koplalunk, leesik a vércukorszintünk, rosszul leszünk. Ugyanakkor a szervezet nem jut hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

6. Drasztikus fogyókúra során gyorsan veszítünk kilóinkból. A súlyvesztés elsősorban folyadék, valamint izomtömeg csökkenéséből ered. A szervezet zsírtartalékai mindemellett érintetlenül maradnak, mert lelassul az anyagcsere (a szervezet takarékra kapcsol).

7. Reális célokat tűzzünk ki magunk elé!

8. Legyünk türelmesek! A tartós alakváltozáshoz időre van szükségünk!


hirdetés

Sportolj velem, ha igazi edzésre vágysz - SportoljVelem.hu, Magyari Ildikó
Minden jog fenntartva: SportoljVelem.hu - 2007
E-mail:


Címszavak: fitness, wellness, aerobik
személyi edzés, életmód tanácsadás, IFAA

Röviden, szavakban az oldal tartalmából...

Magyari Ildikó IFAA személyi edző - SportoljVelem.hu - Ha igazi edzésre vágysz! Személyi edző, step és aerobik oktató, personal trainer, életmód tanácsadó és wellness tréner

Magyari Ildikó személyi edző, step, aerobik oktató, wellness tréner, személyi edzés, életmód tanácsadás, egyéni étrend kialakítása, fitness, egyéni és csoportos edzések, aerobic, edzésterv, olcsó árak, több éves tapasztalat, fiatalos lendület, edzésterv írása, szaktanácsadás .... Számomra nincs akadály! .... Az oldal tartalmából: fitness, személyi edzés, step és aerobik oktatás, továbbá egyéni étrend írása, valamint edzésterv készítése egy IFAA edzőtől: Magyari Ildikótól .... Gerincfitness? Edzésterv készítése? Step vagy aerobik oktatás? Személyi edzés? Akkor jó helyen jársz! Weboldalamon sok érdekességet olvashatsz róla, valamint ki is próbálhatod, ha személyesen is megkeresel .... Az oldalamon olvashatsz tanácsokat a fogyásról, érdekességeket a táplálkozásról, megtudhatod, miért érdemes sportolni, megismerheted a személyi edzés történetét, valamint az aerobik fontosságát egy IFAA személyi edzőtol: Magyari Ildikótól. .... személyi edző, fitnesz, step, edzésterv, aerobik oktató, fitness, aerobic .... Magyari Ildikó IFAA személyi edző, step és aerobik oktató, fitness, aerobic, személyi edzés, power walking a Margit-szigeten, edzésterv, sport, egyéni étrend kialakítása - Magyari Ildikó IFAA step és aerobik oktató, továbbá személyi edző - ha igazi edzésre vágysz! (fitness, aerobic, személyi edzés, edzésterv, sport, egyéni étrend kialakítása) - Magyari Ildikó személyi edző (IFAA), aerobik és step oktató

Magyari Ildikó német idegennyelvű IFAA személyi edző, wellness tréner, step és aerobik oktató honlapja

Kulcsszavak: fitness, fitnesz, fittnesz aerobik, aerobic, erobik, erobic, step, edzés, sportolni, futás, personal trainer, személyi edzés, edzésterv, személyi edző, step edző, Magyari Ildikó, oktatás, fogyás, fogyókúra, elhízás, sportoljvelem, sportolj velem, egyéni étrend, ifaa, international fitness and aerobic academy, fitness company